Cryotech 360 Zsírfagyasztó gép

„Fázzuk ki” a zsírt, avagy a kriolipolízis csodája az alakformálásban.
 
A zsírfagyasztás egy biztonságos, fájdalommentes eljárás, amely rövid időn belül, látványosan és maradandóan tünteti el a felesleges zsírpárnákat.
 
A zsírfagyasztás azoknak javasolt, akiknek makacs, diétának és mozgásnak is ellenálló zsírpárnái vannak bizonyos helyeken. Egy kezelés a kezelt területen a zsírsejtek 26%-ának megsemmisüléséhez vezet, így látványosan csökkenti a zsírpárna méretét. Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás. Nem szükséges kivezető kezelést alkalmazni és egyéb eljárásokkal is kombinálható.
 
Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés és mikor lesz eredménye?
Minden kezelés személyre szabott. Egy kezelés ideje 35-50 percet vesz igénybe – zsírvastagságtól függően. A legmodernebb cryotech 360 fokos kriolipolízis gép 4 kezelőfejjel rendelkezik, így egy időben több testterület is kezelhető! Egy testterületen egy hónapban egy kezelés szükséges, amely  ismételhető akár további 2-3 alkalommal. Minden kezelés növeli az előző kezelés hatékonyságát, így minden alkalommal egyre közelebb kerülhet a kitűzött eredményhez. Az első kezelést követően már 2-3 hét után tapasztalható a változás!

BEVEZETŐ ÁR
1 testrész:                                            2 testrész:
1 alkalom 28.000 Ft                              1 alkalom 36.000 Ft
4 alkalom 98.000 Ft                              4 alkalom 126.000 Ft


Image
Image
Image
Image