Image arckezelések

Illuminating arckezelés
Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra kiváló.
 
IMAGE O2 Lift  arckezelés
Forradalmi arckezelés mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! Gyulladásgátló hatással is bír!
 
BE CLEAR kezelés
Mondjon búcsút a pattanásoknak! Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.
Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusnak megfelelő. A BE CLEAR tisztító arckezelés az akne minden fokozatár ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicil savat vet be, nyugtató és gyulladás csökkentő növényi hatóanyagok társaságában.
 
I MASK lapmaszk kezelés
Ez a kényeztető kezelés feltölti a bőrt hatóanyagokkal, növényi őssejtek kivonatával. Gépi kezelés segítségével ezeket bejuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal hidratáljuk, tápláljuk azt. Simítja a ráncokat. Azonnal látható eredmény!
 
THE MAX- ŐSSEJTES kezelés
Ez a luxus termékcsaláddal történő kezelés feltölti a bőrt növényi őssejtekkel, forradalmi hatóanyagokkal valamint peptidekkel. Ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek, simítja a ráncokat. Az IMAGE saját fejlesztésű VECTORIZE TECHNOLOGI-vel bejutattja a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, melyek 48 órán keresztül fejtik ki hatásukat.  Minden bőrtípusra!
Image