TESTKEZELÉS
látványos, hatékony bőrfeszesítés

MonoShape testkezelés, bőrfeszesítés

  
Új dimenzió az alakformálásban. A MonoShape zsírbontó készülék az egyik legmodernebb gépünk, melynek működése a rádiófrekvencián alapul és folyamatosan kontrollált hőmérsékletre melegíti a zsírszövetet. Ez egy non-invazív, kényelmes zsírégető eljárás.
A mono-poláris (RF) kezelőfej tetszőlegesen elhelyezhető melynek köszönhetően az egész has és a különböző testrészek egyidejű kezelését is lehetővé teszi. Gyors, megbízható, kényelmes testkezelés és klinikailag bizonyított, hogy tartósan eltávolítja a makacs zsírsejteket olyan területekről, mint a has, az oldalak, a karok, a lábak, az áll és a térd.
Image

Cryotech 360 Zsírfagyasztó testkezelés

„Fázzuk ki” a zsírt, avagy a kriolipolízis csodája az alakformálásban, bőrfeszesítésben.
 
A zsírfagyasztás egy biztonságos, fájdalommentes testkezelő eljárás, amely rövid időn belül, látványosan és maradandóan tünteti el a felesleges zsírpárnákat.
 
A zsírfagyasztás azoknak javasolt, akiknek makacs, diétának és mozgásnak is ellenálló zsírpárnái vannak bizonyos helyeken. Egy kezelés a kezelt területen a zsírsejtek 26%-ának megsemmisüléséhez vezet, így látványosan csökkenti a zsírpárna méretét. Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás. Nem szükséges kivezető kezelést alkalmazni és egyéb bőrfeszesítő eljárásokkal is kombinálható.
 
Mennyi időt vesz igénybe egy testkezelés és mikor lesz eredménye?
Minden kezelés személyre szabott. Egy kezelés ideje 35-50 percet vesz igénybe – zsírvastagságtól függően. A legmodernebb cryotech 360 fokos kriolipolízis gép 4 kezelőfejjel rendelkezik, így egy időben több testterület is kezelhető! Egy testterületen egy hónapban egy kezelés szükséges, amely  ismételhető akár további 2-3 alkalommal. Minden kezelés növeli az előző kezelés hatékonyságát, így minden alkalommal egyre közelebb kerülhet a kitűzött eredményhez. Az első kezelést követően már 2-3 hét után tapasztalható a változás!

ÁRAK:
1 testrész:                                            2 testrész:
1 alkalom 28.000 Ft                              1 alkalom 36.000 Ft
4 alkalom 98.000 Ft                              4 alkalom 126.000 Ft
Image
Image
Image
Image

SculptX elektromágneses izomépítés és zsírégetés

A SculptX elektromágneses gép előnyei:
- 19%-kal csökkenti a helyi zsírt kezelésenként
- 16%-kal növeli az izomzatot az adott területen
- nincs gyógyulási idő / nincs szükség regenerációs időszakra
- növeli a magabiztosságot
- szemmel látható bőrfeszesítést eredményez!

A Magas Intenzitású Fókuszált ElektroMágneses (HIFEM) technológiát alkalmazó a SculptX Pro a nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására olyan intenzív izomösszehúzódásokat, bőrfeszesítést eredményez, amiket súlyzós edzéssel nem tudnál elérni.
 
A zsírégetés során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, mely végeredményben izomnövekedéshez, bőrfeszesítéshez és zsírégetéshez vezet.
 
Az eredmény: erősebb izmok, vékonyabb zsírréteg, feszesebb bőr és tónusos test, fájdalom és lábadozási idő nélkül!
 
Kiknek ajánlott ez a testkezelés?
Akiknek:
- lazább, petyhüdtebb az izomzatuk és nehezen indul be náluk a változás
- formásabbá, definiáltabbá szeretnék tenni alakjukat
- szülés után szétnyílt hasizommal küzdenek
- műtét nélkül szeretnének látványos eredményeket elérni!

ÁRAK:
1 testrész:                                            2 testrész:
1 alkalom 16.000 Ft                              1 alkalom 22.000 Ft
4 alkalom 58.000 Ft                              4 alkalom 79.000 Ft
6 alkalom 82.000 Ft                              6 alkalom 112.000 Ft
8 alkalom 98.000 Ft                              8 alkalom 136.000 Ft
Image
Image
Image
Image

Ultratone Futura Ultra Pro zsírégetés

Az Ultratone Futura Ultra Pro az Ultratone legnagyobb tudású, legfejlettebb készüléke. 50 év tudományos orvosi kutatás és fejlesztés minden tudása és tapasztalata alakította a jelenlegi formájára ezt az alakformáló biocomputert. A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Az Ultratone készülékek  szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást, zsírégetést, bőrfezesítést és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését, rehabilitációt stb. A készülék 250.000-nél több előre programozott kezelési terv közül automatikusan választja ki az adott vendég jellemzői alapján a számára legoptimálisabb programot. Ez a csúcskategóriás készülék automatikusan megvalósítja a tökéletes testreszabást!
 
A berendezés szabadalmaztatott jelformákkal dolgozik. Több tíz éve neurológus kutatók ezrei dolgoznak az emberi agy vezérlőjeleinek megfejtésén. A trofikus kód a test ábécéje, a központi idegrendszer bioelektromos kommunikációs kódjait jelenti a szervezet rendszereivel. E jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk a sejtek genetikai szintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a méreganyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén- és elasztinstruktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és az ellenálló képesség fokozására.
Ez már a harmadik évezred biostimulációs technológiája. A legújabb alakformálás és bőrfeszesítés.

A berendezés szoftvere mindkét nemhez három alapvető testalkatot határoz meg, figyelembe veszi az egyéni sajátosságokat (életkor, súly, magasság, fizikai aktivitás, méretek stb.) és pontosan követi, hogy a kezelési kúrán belül a vendég milyen fázisban van és milyen eredményeket ért el korábban.

A bőrfeszesítő, testkezelő gép számtalan, több ezer egyedi program futtatására képes attól függően, hogy a vendég milyen testi adottságokkal bír, milyen célt szeretne elérni és éppen hol tart a zsírégető kúrában. A szabadalmaztatott jelformák szinte végtelen kombinációja olyan finomra hangolt kezeléseket tesz lehetővé, amilyenekre jóformán még egy szakember sem képes.

Az Ultratone egyedi szoftvere automatikusan kidolgozza a kezelési mechanizmusokat az adott ügyfélparaméterekhez, a kezelési célkitűzésekhez és a kúra aktuális helyzetéhez igazodva. Több ezer intelligens kezelési paraméter lehetőségeiből választja ki a tökéletesen optimalizált megoldást.
Image
Image
Image
Image

Alakformálás a forradalmian új Power Shape 2-vel

Látványos és hosszantartó alakformálás és zsírégetés rendkívül rövid idő alatt.
Integrált alakformáló rendszer, amely a multipoláris rádiófrekvenciát, a thermális bipoláris RF-et, a vákuumot és a soft-lasert kombinálja a kiváló eredmények érdekében.
Image
Image

Hullámmasszázs -nyirokmasszázs Doctor Life DL1200L

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó, és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.
 
A Doctor Life DL1200L hullámmasszázs berendezés a termékcsalád csúcskategóriás modellje. 12 kamrás applikátorokkal rendelkezik, és 8 különböző vezérlő program futtatására képes. A lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló, zsírégető kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik az alakformálás során felszabadított méreganyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből.
 
"A hullámmasszázs berendezés tudatos használata gyakorlatilag védőoltás az érrendszeri megbetegedések ellen." - érsebész állítása alapján.
 
Alkalmazási területek:
• méregtelenítés / nyirokmasszázs
• lábfájdalmak / lábdagadás kezelése
• mélyvénás trombózis ellen
• alakformálás
• zsírégetés / méretcsökkenés
• cellulit csökkentés
 
Egészségügyi és terápiás alkalmazások:
Nyiroködéma, akut ödéma, krónikus vénás elégtelenség, mélyvénás trombózis, bénulással járó állapotok, görcshajlam csökkentés, cukorbetegség, érelmeszesedés, törés, amputáció és műtét utáni állapot, gerincsérülés, visszértágulat, isiász, ficam, rándulás.
 
Esztétikai és általános alkalmazások:
Salaktalanítás, méregtelenítés, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsírégetés, alakformálás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció és stresszoldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók esetén, izomláz, gyulladások, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, más testkezelő módszerek eredményeinek jelentős növekedése együttes alkalmazás esetén.
Image

Body Roll alakformáló masszázs

Extra hatékony - narancsbőrgyilkos - átmozgatja izmaid, csökkenti a zsírtömeget - feszesít, salaktalanít - átformálja az egész testet!
A Cocoon Wellnes Pro készülék és a Body Roll egy szobában található. Kiegészítik és segítik egymás munkáját, együtt is szoktuk értékesíteni. Rendkívül gyorsan indítja be a fogyást, még soha senki nem csalódott ebben a kombóban. A vendég egyedül van a szobában, diszkréten. Minden vendéget megkínálunk vagy fogyasztó teával vagy kollagénitallal.

Eddig mindenki elégedett volt!
A Body Roll készülék kiválóan alkalmas a zsírégetésre, a bőr feszesítésére, a narancsbőr kezelésére és megelőzésére, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, ízületi problémák kezelésére és zsírégetésre. Használatával figyelemreméltó eredményt érhetünk el önmagában, vagy más edzésprogram részeként, de a test komplett átmasszírozására is használható.
Image

Wiener testtekercselés

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás egy természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes testkezelési eljárás.
Felhasználási terület:
  • alakformálás
  • méretcsökkentés
  • zsírégetés
  • cellulit kezelése
  • salaktalanítás
  • bőr és kötőszövet feszesítése
Image

Cocoon Wellness Red Pro Infraszauna

A Cocoon Wellness Pro hatékonyan erősíti az immunrendszert, kiválóan alkalmas fogyókúrás programok kiegészítésére. Méregtelenítő hatása rendkívül intenzív, rendszeres
használata kiváló alakformáló, keringésjavító. Jelentősen csökkenti narancsbőr látható jeleit, kiválóan alkalmas kozmetikai előkezelésre. 50 perces passziv használattal 1500-2000 kalóriát éget

Innovációi:
Mély-meleg terápia
Gemstone Infra szauna rendszer
Kombinált infraszauna és mély-meleg terápia
Hipertermikus edzések, aktív hőterápiás, kardió és erőnléti edzések gumiköteles edzőrendszer
Oxigén inhaláció
Ergonomikus ágy vibrációs masszázs funkció
Himalája sóterápia
Jádeköves masszázságy
Aromaterápia
Image

ONLINE BEJELENTKEZÉS ALAKFORMÁLÁSRA

Küldj üzenetet
Amennyiben kérdésed lenne nyugodtan írj!