Cryotech Zsírfagyasztás

„Fázzuk ki” a zsírt, avagy a zsírfagyasztás (kriolipolízis) csodája az alakformálásban, bőrfeszesítésben.

A zsírfagyasztás egy biztonságos, fájdalommentes testkezelő eljárás, amely rövid időn belül, látványosan és maradandóan tünteti el a felesleges zsírpárnákat.

A zsírfagyasztás azoknak javasolt, akiknek makacs, diétának és mozgásnak is ellenálló zsírpárnái vannak bizonyos helyeken. Egy kezelés a kezelt területen a zsírsejtek 26%-ának megsemmisüléséhez vezet, így látványosan csökkenti a zsírpárna méretét. Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás. Nem szükséges kivezető kezelést alkalmazni és egyéb bőrfeszesítő eljárásokkal is kombinálható.

zsírfagyasztás-siófok-alakormálás-kozmetika

Mennyi időt vesz igénybe egy zsírfagyasztás kezelés és mikor lesz eredménye?

Minden zsírfagyasztás kezelés személyre szabott. Egy zsírfagyasztás kezelés ideje 35-50 percet vesz igénybe – zsírvastagságtól függően. A legmodernebb cryotech 360 fokos zsírfagyasztó (kriolipolízis) gép 4 kezelőfejjel rendelkezik, így egy időben több testterület is kezelhető! Egy testterületen egy hónapban egy kezelés szükséges, amely ismételhető akár további 2-3 alkalommal. Minden zsírfagyasztás kezelés növeli az előző kezelés hatékonyságát, így minden alkalommal egyre közelebb kerülhet a kitűzött eredményhez. Az első kezelést követően már 2-3 hét után tapasztalható a változás!

Árak

Kezelés Ár (Ft)
1 alkalom, 1 testrész
33.000 Ft
4 alkalom, 1 testrész
115.000 Ft
1 alkalom, 2 testrész
41.000 Ft
4 alkalom, 2 testrész
140.000 Ft