Oxygeneo kezelések

Az OxyGeneo egy forradalmi arckezelés, amely három alapvető bőrfiatalító technikát egyesít egyetlen átfogó eljárásban. Ez a nem invazív kezelés segít javítani a bőr tónusát, textúráját és általános ragyogását hámlasztás, feltöltés és oxigénellátás révén.

TriPollar rádiófrekvencia

Ez a lépés a rádiófrekvenciás energia alkalmazását jelenti a bőrfelületen. A rádiófrekvencia által keltett hő serkenti a kollagéntermelést, feszesíti a bőrt, és fokozza a kezelés általános bőrfiatalító hatását.

Hámlasztás

Az OxyGeneo kezelés a bőrfelület gyengéd hámlasztásával kezdődik. A bőrre egy speciális Capsugen kapszulát helyezünk, amely hatóanyag-kombinációt tartalmaz. A kapszula természetes összetevők, például enzimek, tejsav vagy szalicilsav keverékét szabadítja fel, amelyek eltávolítják az elhalt hámsejteket, felszabadítják a pórusokat és elősegítik a bőr megújulását.

Oxigenizálás

A hámlasztási folyamat során az OxyGeneo kezelés szén-dioxid buborékokat termel a bőr felszínén. Ezek a buborékok óvatosan kipukkadnak, ami olyan fiziológiai reakciót vált ki a bőrben, amely arra készteti a szervezetet, hogy oxigénben gazdag vért küldjön a kezelt területre. Ez az oxigénellátási folyamat segít a tápanyagok felszívódásának fokozásában és a bőr oxigénszintjének növelésében, ami a bőr felfrissült és revitalizált megjelenését eredményezi.

Feltöltés

A hámlasztás és az oxigénkezelés után az OxyGeneo kezelés tápláló és fiatalító szérumok bőrbe történő bejuttatásával folytatódik. Az OxyPod egy célzott szérumot tartalmaz, amelyet kifejezetten a különböző bőrproblémák, például a hidratálás, a ragyogásjavítás vagy az öregedésgátlás kezelésére fejlesztettek ki. A szérumok olyan aktív összetevőkben gazdagok, mint a hialuronsav, peptidek, antioxidánsok vagy vitaminok, amelyek a maximális hatékonyság érdekében mélyen behatolnak a bőrbe.

Egyedi kezelések

Az OxyGeneo kezelés személyre szabható az egyéni bőrproblémák kezelésére. Az OxyPod hatóanyagai az egyedi igényekhez igazíthatók, mint például a hidratálás, akne, pigmentáció vagy öregedésgátlás. A kezelés különböző bőrtípusokon végezhető, és férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

7-féle Geneo OxyPod kezelés, a bőr igényeire kifejlesztve:

  • REVIVE– Növeli a feszességet és rugalmasságot, valamint csökkenti a ráncokat.
  • ILLUMINATE– Világosítja és kiegyenlíti a fakó bőrt, halványítja a pigmentfoltokat.
  • HYDRATE– Visszaállítja a száraz bőr nedvességtartalmát.
  • DETOX – Eltávolítja a méreganyagokat, hogy megakadályozza a korai öregedést.
  • BALANCE – Kezeli a zsíros és pattanásos bőrt.
  • GLAM – A korai öregedés jeleinek csökkentésére és a legharmatosabb ragyogás elérésére.
  • RETOUTCH- Bőrfelület megújító kezelés, az arc természetes retusálása

Árak

Kezelés Ár (Ft)
OxyGeneo UH+NEOMASSAGE
18.000 Ft
4:1-ben OxyGeneo kezelés
43.500 Ft
OxyGeneo OXYPOD kapszula+UH
26.000 Ft
OxyGeneo OXYPOD kapszula
20.000 Ft
OxyGeneo TRIPOLLAR Rf+NEOMASSAGE
20.000 Ft
OxyGeneo TRIPOLLAR Rf+UH
24.000 Ft
OxyGeneo TRIPOLLAR Rf+OXYPOD kapszula
27.000 Ft