Mono Shape

A Monoshape az egész zsírréteget kezeli és éri el így a 24%-os zsírszövet csökkenést maximális biztonsággal.

A kezeléshez nem szükséges gél vagy bármilyen vezető anyag, száraz bőrre helyezzük a lapokat és letakarással rögzítjük őket a géphez tartozó műanyag lappal.
Ezután beállítjuk a kívánt célhőmérséketet, kezelési időt és a gép automatán folyamatos hőmérséklet-emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt. A kezelés közben a vendég csak enyhe vagy erősebb meleget érez mely abszolút nem kellemetlen…sőt kimondottan kellemes.

Miért jobb, mint a többi eljárás?

Ugyanazt a területet kriolipolízissel 1 órán át, kavitációval 40 percig kezelnénk. Lipolézerrel és HIEMT-el pedig több alkalomra lenne szükség. Ugyanez a Monoshappel-al 30 perces kezelési idővel elérhető fagyás, érzéketlenség, vákuum vagy zavaró hang nélkül. Hullámmasszázsra és diétára sincs szükség.

2 hetente 30 perc a csodás alakért!

A MonoShape zsírbontó készülék az egyik legmodernebb gépünk, melynek működése a rádiófrekvencián alapul és folyamatosan kontrollált hőmérsékletre melegíti a zsírszövetet.

Ez egy non-invazív, kényelmes eljárás.

A mono-poláris (RF) kezelőfej tetszőlegesen elhelyezhető melynek köszönhetően az egész has és a különböző testrészek egyidejű kezelését is lehetővé teszi.
Gyors, megbízható, kényelmes és klinikailag bizonyított, hogy tartósan eltávolítja a makacs zsírsejteket olyan területekről, mint a has, az oldalak, a lábak, az áll és a térd.

Feszesít, zsírt éget és formál.

Árak

Kezelés Ár (Ft)
1 alkalom, 1 testrész (6 kezelőfej)
25.000 Ft