Smink

Szépségszalonunk legújabb szolgáltatását szeretnénk bemutatni Nektek, mely által az elegáns megjelenés mindenki számára könnyen elérhetővé válik, hogyha fontos eseményre hivatalos.

Mácsai Loretta vagyok és professzionális smink elkészítésében leszek a segítségetekre, bármilyen alkalomra, legyen az egyszerű nappali smink, egy különleges alkalmi sminkelés, vagy a legszebb menyasszonyi smink elkészítése, hogy mindenki a legjobb formáját mutassa magából élete fontos eseményein. Egy jól elkészített smink célja, hogy a szépet még szebbé varázsolja, az előnyöket kiemelje és az apró hibákat eltüntesse.

Munkám során olyan alapozási technikákat alkalmazok, amelyek fiatalító, üde és természetes hatást eredményeznek. Hiszek abban, hogy a belső szépség nagyon fontos, és az önbizalom növelésével igazi ragyogás bontakozik ki minden Nőből.

Kozmetika-smink-slim-beauty-siófok

A minőség és tartósság számomra kiemelt fontosságú, ezért kizárólag professzionális sminktermékeket alkalmazok, hogy a smink ne csak szép, hanem hosszan tartó is legyen.

Munkám során fontosnak tartom a vendég kívánságainak megfelelő alkotást elkészíteni, szakmai tudásommal vegyítve, hiszen az egyénre szabott technikákkal tudjuk megmutatni a bennünk rejlő valódi szépséget. Hozd ki a legtöbbet magadból, és élvezd a sminkművészet csodálatos világát Velem!

Kozmetika-smink-slim-beauty-siófok