Sminkeld Magad Oktatás

Célja, hogy az alkalom végére képes legyél egy egyszerű szépítő nappali sminket elkészíteni magadnak, a lehető legegyszerűbb technikákkal, legjobb termékekkel és eszközökkel. A tanfolyamon biztosítok alacsony – közép – és magas árkategóriás termékeket, melyeket lehetőséged van kipróbálni, így érezheted, melyik termék tetszik a legjobban, melyiket volna érdemes beszerezned otthoni használatra is. Kiválasztjuk az évszaktípusodnak leginkább megfelelő színeket, amelyek használatával el tudod érni, hogy önmagában ragyogjon az arcod és a tekinteted. Fontos, hogy magaddal hozd a saját, általad jelenleg használt sminktermékeket is, ezeket átnézzük és megtanuljuk helyes használatukat. Minden terméket ajánlatos elhozni, azt is, amelyről mindig is azt gondoltad, hogy nem jó termék és nem szereted, hiszen lehet, hogy tudok segíteni helyes használatában és mégis megszereted.

smink-sminkoktatás-siófok-kozmetika

Fontos, hogy a workshopot direkt úgy alakítom ki, hogy ne kelljen a teljes sminktáskádat lecserélni, mivel pont azt szeretnénk, hogy az otthoni termékeidet képes legyél megfelelően alkalmazni. Viszont biztosítok rengeteg olyan terméket, amit kipróbálhatsz, így eldöntheted. érdemes e költened rá.

A tanfolyam alatt nagyon sok lépésen megyünk keresztül, mindent megtanulunk, hiszen az egyes folyamatok közül sok elhagyható, ha csak egy gyors sminket dobnánk fel hétköznap, azonban előny, hogy egy fontos eseményre is képes legyél kihozni a maximumot magadból.

A tanfolyam végén személyre szabottan küldök Neked egy kis ismétlő munkafüzetet, ebben megtalálsz mindent lépésről lépésre újra leírva, ahogy azt a tanfolyamon csináltuk, kiegészítve az ajánlott termékekkel, azok beszerzési helyeivel, linkekkel és árakkal együtt.

Ez az alkalom nagyjából 2-3 órát vesz igénybe, rengeteg praktika és tanács elhangzik, így jegyzetelni is javasolt.