szemöldök styling

Neked van már időpontod Lorihoz?🙃

Egy szépen formázott, szimmetrikus szemöldök kiemeli az arcot, és smink nélkül is rendezett, elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Ez az eljárás megkönnyíti azok dolgát, akiknek nehezen formázható a szemöldöke, vagy egészen egyszerűen nem szeretnének minden reggel hosszú perceket szánni a szemöldökformázásra.

A szemöldök laminálás számos probléma korrekciójára alkalmas. Ha a vendég szemöldöke ritkás, akkor ügyesen fésülve a szálakat elrejthetjük a problémás területeket;

erős, göndör szálakat “kisimíthatjuk”; vagy ha

össze-vissza nő, a laminálással a “helyes irányba” igazíthatjuk. A rakoncátlan szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a kívánt irányba állítjuk őket.

@hcslivi 🌷 Slim&Beauty Home 🌷 Siófok, Dózsa György utca 40 🌷 Bejelentkezés - üzenetben vagy a +36704792405 🌷 Stylist: @Loretta Mácsai #szépségszalon #beauty #szépség #szépülés #szemöldökfestés #szemöldöklaminalas #szemöldökformázás #eyebrow #eyebrowstyling #eyebrowstylist #eyebrowstutorial #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek ♬ Can't Tame Her - Zara Larsson